http://counter.loopia.se/stats_img.php?domain=johanseigeband.com

JOHAN SEIGES OFFICIELLA WEB-sida

 

 

Välkomna. Allt bra? 

 

GOTLAND COMEDY! Gotlands egna stand-upscen! Vi finns på Brygghuset Visby, Stora torggränd 3.

För våra event, följ oss på Facebbok HÄR

 

Välkommen till Gotland Comedy! Hos oss ser ni proffs och rookies. På Gotland Comedy kan du prova stå på scenen för allra första gången. Testa dina nyskrivna skämt, träna in din rutin inför publik eller samla på dig scentid och erfarenhet. Vi kör även shower av etablerade stand-upartister. Vårt mål är att ge er en kul afton.

Vill ni delta, prova på att skoja? Hör av er! gotlandcomedy@gmail.com

 

För uppdateringar och biljetter finns alla Gotland Comedys event på vår Facebooksida Gotland Comedy

 

Missa inte Johan när han med jämna mellanrum sitter i P4 Gotlands Fredagspanel. Där tycks det en hel del, och skrattas en del mer. En perfekt inledning på helgen!

 

För info om Johans uppträdanden nära dig, föreläsning, stand-up, bandet De Lyttas Kapell eller Johan solo. Klicka här

 

AKTA HAN ÄR BLIND! En ny stand-upföreställning som är flexibel. Allt från 6 sekunder till över 60 minuter. Vi skräddarsyr föreställningen för ditt event. Det är en stand-upföreställning som ger dig magknip av skratt och sus i huvudet av eftertanke! Den sys om till föreläsning om man så önskar. Här är en länk till några smakprov och annan promotion/info för föreställningen

 

Johans föreläsningar om bemötandefrågor är mycket uppskattade. Han svänger mellan allvar och skratt, ger er insikter i hur vi egentligen bemöter varandra. 20 år som blind ger en del material, både i föreläsningarna men även i hans stand-up.

 

Missa inte den nya ögruppen ”De Lyttas Kapell”! Hasse Tholin bas. Lotta Partapuoli gitarr. Göran Westerlind trummor. Johan Seige gitarr och sång.

En smak av blues, rytm, Americana, allt på Svenska, givetvis originalmusik. Lytta haltar in i studion i juni för att skapa några alster ni kan smakprova. Premiärspelning 21 sept, Fårönatta. Mer info kommer.

Följ De Lyttas Kapell på FB HÄR

 

Har du Någonsin sett en blind underhållare boxas? Stilla er nyfikenhet här

 

Lyssna på P4 dokumentären om Johans liv från seende till blind. Här

 

Hörni! Missa inte Johan när han med jämna mellanrum sitter i P4 Gotlands Fredagspanel! En perfekt början på helgen sägs det!

 

”Följ mig gärna på” Facebook

Eller Twitter

 

Det är för alla er jag uppträder och underhåller, så tack från djupet av mitt hjärta att ni läser det jag skriver, lyssnar på min musik och skrattar åt mina skämt!