http://counter.loopia.se/stats_img.php?domain=johanseigeband.com

JOHAN SEIGES OFFICIELLA WEB-sida

 

 

Välkomna. Allt bra? 

 

Min sida kanske inte ser så cool ut, men den innehåller all nödvändig info ni kan behöva om ni vill se mig live eller nå mig!

Jag spelar endast musik jag kan, min egen! Jag drar bara skämt jag själv tycker är kul! Så enkelt ä !

 

För info om uppträdanden nära dig, håll koll på Johans kalender här på sidan på länken (Kommande spelningar, föreläsningar, uppträdanden).

Vill ni boka mig? Kul! Gå in på bokalänken och skicka mig ett mail så komer vi överens om något.

 

Johans föreläsningar om bemötandefrågor är uppskattade. Han svänger mellan allvar och skratt, ger er insikter i hur vi egentligen bemöter varandra. Med sin 20 åriga erfarenhet av att vara blind och 30 åriga av att vara seende, relaterar han till sin egna upplevelse, hur han själv bemötte andra innan synen försvann och hur han upptäckte en markant förändring i omgivningens bemötande  när han blev blind.

Föreläsningsserien kallar han ”Man gör det ju inte för att vara elak!”

 

Johans ståuppkomik får en del att dra efter andan innan de förstår att trots hans lite råa presentation, bygger allt på kärlek med målet, förståelse och acceptans av annorlundahet.

 

Little Socken. Ett nytt band med smak av blues, Americana, singer-songwriter, på Svenska. Givetvis bara orginalmusik.

 

Har du Någonsin sett en blind underhållare boxas? Stilla er nyfikenhet här

 

Hörni! Missa inte Johan när han med jämna mellanrum sitter i P4 Gotlands Fredagspanel! En perfekt början på helgen sägs det!

 

”Följ mig gärna på” Facebook

Eller Twitter

 

Det är för alla er jag uppträder och underhåller, så tack från djupet av mitt hjärta att ni läser det jag skriver, lyssnar på min musik och skrattar åt mina skämt!